Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от GurgaPiti4 Покажи съобщение
    Момчета къде мога в Пловдив да си дозаредя климатика на тънки пари, че аз никакви оферти не откривам в чичо гугъл??
    аз лично ползвам услугите на един сервиз , на стадион пловдив входа от към линията (където са сбирките) вляво има автомивка влизаш и вляво халетата.

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      И хич не е евтин нов,преди година беше над 100 лв.,как ти звучи това
      На мен ми го подариха, за това предположих, че е евтин.
      Subaru Legacy 3.0R
      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
      sigpic

Comment

• кво ми каза пича където ми продаде колата:
        -голямата ролка е практически вечна,смени малката и ремака,че ако смениш и голямата ако е китаец не е гаранция,че ще е по читава,водната помпа сигорно си е оригиналната и нея не я пипаи,че с тия ментаци по 120 кинта пак не се знае?
        Дали има истина в тия думи?Не вярвам някои майстор да се навие да ми смени само 1 ролка и ремак,масло и филтър и да даде няква гаранция.
        Last edited by _br4vo_; d.m.y г., 21:27.

Comment

• здр колеги извинявам се за въпроса предварително
          Имали някой счупени халогени за АР 156 на който му са за изхвърляне и му не трябват да ми ги подари или на някаква символична цена че съм замислил едни работи но не си заслужава да развалям моите.
          може и нищо да не става от тях.
          мерси предварително
          1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            И хич не е евтин нов,преди година беше над 100 лв.,как ти звучи това
            Ай стига .....датчика к-т с филтъра е има няма 40лв.....вчера си смебях маслото и филтрите
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Момчета, писна ми да сменям крушки!!!
              Нормално ли е? -От началото на годината вече втори комплект на късите
              Запалването с включени фарове да ги скапва чак толкова?
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Момчета, писна ми да сменям крушки!!!
                Е па избягвай да палиш на включени фарове...аз рядко го правя.....някой път се забравя....за сега само една крушка смених...ама купувам от по скъпите, ужким по качествени......тия осрам са голям срам...вкарва ги един депотат от ДПС....

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Момчета, писна ми да сменям крушки!!!

Зависи от крушките . Аз имам колата вече от почти 4 години , и карам само на фарове ( демек 4 години) дясната си я купих с колата не съм я сменял , не съм я пипал . Докато за левия фар си сменям на година и половина по една крушка и тва е .
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                  sigpic

Comment

• Колеги нормално ли е колата да превърта гуми на 1-ва 2-ра след 2000 оборота с пълна газ,даже и на 3-та? Не ми се струва нормално на мен, не е чак толкова мощна. Гумите са чисто нови Vredstein SportPAC 5, и уж са хубави. Чудя се дали е в тях проблема?

Колата е 1,9 jtd 115 k.c, но е възможно да има чип.
                    Моля, някой с двигател като моя да сподели дали при него е така.
                    156 SW sigpic 1,9 JTD

Comment

• Колега, ако искаш мога да ти покажа как със същия двигател могат да се превъртат гумите дори и на 4-та . 115 коня неса толкова малко. Естествено с 200+ коня всеки може да се прави на голяма работа, но ако и свикнеш на колата и с по-малък двигател може да превърташ гумите. Гумите които споменаваш са хубави. Превъртането на гумите обаче е свързано и с други фактори като това колко са стари гумите, какъв е точно асфалта, колко е нагорещен и каква е температурата на гумите както и още цял куп неща. Ако въпроса ти е дали ти е ремапната колата или дали има чип мисля че има много колеги в форума които са много на ясно с нещата и могат да ти кажат дали имаш такива екстри.
                      Alfa 75 2.5 QV
                      Alfa 147 1.9JTD face

Comment

• Първоначално публикувано от m__to Покажи съобщение
                        Колеги нормално ли е колата да превърта гуми на 1-ва 2-ра след 2000 оборота с пълна газ,даже и на 3-та? Не ми се струва нормално на мен, не е чак толкова мощна. Гумите са чисто нови Vredstein SportPAC 5, и уж са хубави. Чудя се дали е в тях проблема?

Моля, някой с двигател като моя да сподели дали при него е така.
                        Кaкви въпроси, жив дa не бях

Comment

• Не е нормално!
                          www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от m__to Покажи съобщение
                            Колеги нормално ли е колата да превърта гуми на 1-ва 2-ра след 2000 оборота с пълна газ,даже и на 3-та?
                            Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                            Не е нормално!
                            Да, погледни си предницата, нещо да не ти е разкрачена, прибрана, носи ли на някъде, че новите ти гуми може да ги хвърлиш на 2-3к км ... отиди на един реглаж ...

ПП. Но такива диагнози е трудно да се дават при положение, че не може да знаем понятието ти за "въртене на 3-та"
                            ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                              Не е нормално!
                              Toва е Алфа, как да не е нормално...115к.с.....а може и да има чип според собственика......кажи речи 1015к.с.....тя и на 6-та предавка ще върти, а ко и смени скоростите...сънувал съм ги тия неща....а що се отнася до нейзправно окачване....тя направо ще се чуди накъде да тръгне.........Алфата не е за всеки, това е кола която с течение на годините трудно се удържа...))

Comment

• Колеги,бих искал да помоля за компетентно(професионално) мнение относно Алфа 147,2.0бензин,селеспийд ,предстои ми закупуване на такъв автомобил.Най-вече ме интересуват слаби места-ходова част или електроника са по-слаби.Късата рейка проблемна ли? Също съм съгласен и на дизел,но повечето дизелови модели са с по-малко екстри.Като година съм се ориентирал от 2002г до 2004год,максимум до 3700лв.
                                Ако въпроса ми не е за тази тема,моля да бъде преместен ,където е нужно.

Comment

Working...
                                X